SINIŠA MILOŠEVIĆ

– 20 godina profesionalnog iskustva u radu u medijima i sa medijima…

– Brojne nagrade na takmičenjima širom zemlje…

– Saradnja sa nekoliko hiljada uspešnih kompanija, koje su upravo nama poverile svoje marketinške kampanje 

Ideje i kreativnost delimo sa onima koji žele da na najbolji mogući način predstave svoje kompanije i proizvode, kao i onima kojima je potrebna vrhunska produkcija identifikacionih džinglova.
Siniša Milošević, “one man show”, direktor produkcije i professional voice over, iza sebe ima punih 20 godina rada na najeminentnijim radio stanicama u Srbiji (Golf radio, Radio Pingvin, Radio S). Ovaj glas možete da čujete i van prostora naše zemlje, jer uspešno sarađuje sa produkcijskim kućama u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Sloveniji, a radio je i za pojedine domaće kompanije, koje su svoje brendove reklamirale širom Evrope. Stigao je čak i do Australije, gde je za jednu tamošnju TV stanicu snimao reklamne spotove.

Godinama ga slušate u brojnim reklamama na svim radio stanicama u našoj zemlji i okruženju, a prepoznaćete ga i u brojnim TV spotovima. Jedan je od najpopularnijih vokala kod nas, a stalni je saradnik distributerskih kuća Tuck, Taramount film, Cinefest, Delta video, brojnih časopisa i nekoliko marketinških agencija. Dobitnik je i nagrada za audio produkciju na festivalima FLOPS. Osmislio je i realizovao kompletan audio identitet brojnih radio stanica u Srbiji, počev od Golf radija, preko Radija S, Pink radija, Naxi radija, Bravo FM radija, i brojnih drugih radio stanica u Srbiji i Crnoj Gori.

 

Autor je i voditelj radio emisija “Movieland” i “FM Top 10”, koje se već 15 godina emituju na nekoliko radio stanica u Srbiji, kao i TV magazina Movieland, koji se emituje na preko 40 TV stanica u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj. Svakodnevno mozete da ga cujete na TV kanalu Cinemanije, ciji je zastitni glas od novembra 2013. godine.