U nasoj produkciji realizujemo sledeće radio emisije:

1.) Filmski magazin “Movieland” – Autor i voditelj Siniša Milošević

2.) “FM Top 10” – Domaća muzička Top lista – Autor i voditelj Siniša Milošević

3.) “FM Top 10” – Strana muzička Top lista – Autor i voditelj Siniša Milošević

4.) Noćni program MRAK – Autor i voditelj Siniša Milošević

 1.) MOVIELAND – Specijalizovani, filmski magazin, čiji je autor i voditelj Siniša Milošević. Jedna od najstarijih emisija čije je emitovanje počelo na Golf radiju, 24. marta 1998. godine. Emisija je ujedno jedna od najstarijih posvećenih filmu uopšte u beogradskom etru. Prvi deo emisije, posvećen je najavi premijera u domaćim bioskopima. Zahvaljujući odličnoj dugogodišnjoj saradnji sa našim najpoznatijim distributerskim kućama (Tuck, Taramount, Pro vision, Delta video, Cinears, Milenium film, Metro film, itd), slušaocima prezentujemo i intervjue sa glavnim protagonistima ovih filmova. Slušaoci emisije “Movieland” uvek su u prilici da saznaju sve o najaktuelnijim filmskim manifestacijama kod nas i u svetu, a veliku pažnju posvećujemo i domaćim mladim autorima, koji tek ulaze u svet filma..

2.) FM TOP 10 – Domaća muzička top lista, koja sadrži 10 trenutno najaktuelnijih pesama sa naše muzičke scene, 2 predloga za narednu listu i jednu “retro” kompoziciju. Pored osnovnih informacija, emisija sadrži i kratke razgovore sa trenutno najpopularnijim izvođačima. Sve to, spakovano je u 60 veoma dinamičnih minuta.

3.) FM TOP 10 – Strana muzička top lista, koja sadrži 10 trenutno najaktuelnijih pesama sa svetske muzičke scene, i 2 predloga za narednu listu. 60 minuta aktuelnih svetskih hitova

4.) NOĆNI PROGRAM MRAK – Ako nemate rešenje za noćni program, a želite da to ipak ne bude samo muzička noć, evo predloga. Emisija se sastoji od domaće i strane muzike osamdesetih i devedesetih godina. Svaka emisija sadrži: Najavu na početku i odjavu na kraju emisije, opšta obraćanja slušaocima, koja ih pozivaju da ostanu i dalje uz program Vaše radio stanice uz podsećanje šta se te večeri emituje na programu. Dobijate 500 domaćih i 500 stranih pesama, na kojima su zalepljene najave voditelja do vokala. Možete sami da kreirate svoju plej listu tako što ćete, na primer, u jednom satu pustiti 3-4 pesme koje sadrže najavu voditelja, i jednu opštu priču, a ostatak vremena popunjavate svojom muzikom. Ako recimo odlučite da noćni program traje 5 sati, i u svakom satu imate po 4 pesme sa najavom, a emisija se emituje jednom nedeljno, imaćete dovoljno pesama sa najavom za narednih godinu dana!